Usein kysyttyä

Veneen nimitarrat

Mikä on veneen nimitarran korkeus, kun vaan leveys on valittavissa?

Koska valittavissa on lähes kaikki Googlen kirjaston fontit, niiden mittasuhteet vaihtelevat suuresti. Siksi tilausvaiheessa on valittavissa vain leveys. Kun fonts.google.com sivun “Type something…” kohtaa laittaa tilattavan tekstin saa, vähän käsitystä leveyden ja korkeuden suhteesta. Jos laitat kassasivun lisätietoja kohtaan maksimimitat ( leveys x korkeus), jonka sisään tarran on sovittava, teemme tarran sen mukaan ja vähennämme leveyttä, jos korkeutta tulee liikaa.

Mikä on paikkakuntatarran kirjainkoko?

Ellei kokoa ole erikseen mainittu se on noin 60% nimen kirjaimen korkeudesta, tekstityypistä riippuen säädetty sopusuhtaisen näköiseksi kokonaisuudeksi. Ellei nimenomaan halua että paikkakunta on tietyn levyinen, kannattaa valinta jättää tyhjäksi. Jos tilaukseen laitettu veneen nimi on pitkä ja paikkakunnan lyhyt, käy helposti niin että annetun paikkakunnan leveyden kirjainkoko onkin nimeä suurempi – tämä on harvoin toivottu tulos ja olemmekin yhteydessä ennen tarrojen tekemistä tässä tapauksessa.

Onko veneen nimen ja paikkakunnan pakko olla sama fontti?

Ei ole, voit paikkakunnan nimen perään laittaa haluamasi kirjasimen nimen ja leveyden. Muista valita tämäkin Googlen kirjastosta, kiitos.

Veneen rekisteritarrat

Miksi rekisterinumeroa on vain kahdella värillä ja yhdellä fontilla?

Veneen rekisterinumerosta on tarkat ohjeet Trafilla ja rekisteritarramme on tehty niin että rekisteri on varmasti ohjeiden mukainen kaikissa veneissä. Numero voi toki olla minkä värinen tahansa, kunhan se erottuu hyvin taustasta. Jos haluat esim saman tummansinisen värin rekisteriin kuin veneen nimeen (vaalea vene), niin mainitse asiasta kassasivulla sijaitsevassa lisätietoja kohdassa. Kirjasin voi myös olla muu, mutta säädettyjen kirjainvälien ja paksuuksien tavoittaminen voi olla mahdotonta. Mikäli rekisteri tehdään asiakkaan ohjeiden mukaan, vastuu niiden oikeellisuudesta on asiakkaalla.

Saako rekisterinumeroihin saman fontin kuin nimeen?

Saa, kunhan mainitset asiasta tuotetietojen lisätietoja kohdassa. Vastuu Trafin ohjeiden noudattamisesta on tässä tapauksessa tilaajalla. Kaikki fontit eivät sovi rekisterinumeroksi.
Tarrakauppias: JP Mäkinen: 041 505 0054, kauppa@venetarra.fi
Toimitusehdot ja rekisteriseloste
dot-circle-o